Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 400g szűzpecsenye
  • 50g light mozzarella
  • 50g aszalt szilva
  • 80g fekete erdő sonka
  • 400g párolt zöldség
  • bors
  • fokhagyma

Elkészítés:

A szűz pecsenyét hosszanti oldala mentén filéző késsel megvágjuk, majd kb fél cm mélyen alá vágunk és mintha bőrt metszenénk le körbe vágjuk, de nem teljesen, a vége felé már haladva a hús közepe fele. A lényeg, hogy egy kiteríthető téglalap alakú húst kapjunk végeredményül. Ezt követően fóliát teszünk rá és óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a hosszanti oldala mentén elhelyezzük az egyik szélén a szilvát, mellé a sajtot majd óvatosan feltekerjük. Körbe öleljük a sonkával és ezzel megvagyunk. Sózott, borsozott fokhagymával ízesített zöldség ágyra helyezzük, majd alufóliával lefedjük. 180 fokon kb 30 percig sütjük, majd a fólia levétele után 200 fokon 10 percet sütjük grill programon, hogy a bacon is megpiruljon.

Kalória:

270kcal C: 15,5g P:33g F: 7g

Rövidítések jelentése:

cm- cukormentes

tk- teljes kiőrlésű

C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)

F- zsír (angol fat szóból)

P- fehérje (angol protein szóból)

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.