Hozzávalók 4 adaghoz:
- 400g szűzpecsenye
- 50g light mozzarella
- 50g aszalt szilva
- 80g fekete erdő sonka
- 400g párolt zöldség
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A szűz pecsenyét hosszanti oldala mentén filéző késsel megvágjuk, majd kb fél cm mélyen alá vágunk és mintha bőrt metszenénk le körbe vágjuk, de nem teljesen, a vége felé már haladva a hús közepe fele. A lényeg, hogy egy kiteríthető téglalap alakú húst kapjunk végeredményül. Ezt követően fóliát teszünk rá és óvatosan kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a hosszanti oldala mentén elhelyezzük az egyik szélén a szilvát, mellé a sajtot majd óvatosan feltekerjük. Körbe öleljük a sonkával és ezzel megvagyunk. Sózott, borsozott fokhagymával ízesített zöldség ágyra helyezzük, majd alufóliával lefedjük. 180 fokon kb 30 percig sütjük, majd a fólia levétele után 200 fokon 10 percet sütjük grill programon, hogy a bacon is megpiruljon.
Kalória:
270kcal C: 15,5g P:33g F: 7g
Rövidítések jelentése:
cm- cukormentes
tk- teljes kiőrlésű
C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)
F- zsír (angol fat szóból)
P- fehérje (angol protein szóból)
Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
és legjobb ajánlatainkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.