Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 250 g száraz csicseriborsó vagy konzerv
  • Tetszőleges fűszerek

Elkészítés:

A csicseriborsót amennyiben szárítottat használunk, sós lében megfőzzük, majd miután megpuhult lecsepegtetjük és egy konyharuha segítségével leitatjuk róla a felesleges nedvességet és a héját is ledörzsöljük róla. Ezt a folyamatot konzerv esetén úgy végezzük el hogy leöntjük róla a levet majd átmossuk, ezután ugyanaz a kilépés következik le csepegtetés és a héj eltávolítása.

Ezután tetszőleges fűszereket szórunk rá majd forrólevegős sütőben vagy légkeveréses sütése 200 fokon addig sütjük amíg teljesen ropogós nem lesz ez minden sütő esetén más idő ezért érdemes közben rapillantani.

Kalória:

146 kcal C:17,5g P:7,5g F:2,9g 

Rövidítések jelentése:

cm- cukormentes

tk- teljes kiőrlésű

C- szénhidrát (angol carbonhydrat szóból)

F- zsír (angol fat szóból)

P- fehérje (angol protein szóból)

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.