Ez valóban fontos Hölgyeim és Uraim! Igen, nem csak hölgyekről beszélünk, napjainkban férfi társaink önbecslése és igényessége is egyre kiteljesedett a tökéletesség iránti vágy területén. (és ez nem baj).

Tudatosítani kell magunkban azonban, hogy ha bár nagyon fontos a külsőnk, az ideális testsúly elérése nem csak ebből a szempontból fontos. A magasabb test-zsírszázalék és a túlsúly egészségi problémákhoz is vezet. A magasvérnyomás-betegség, anyagcsere-betegség, keringési betegségek, a mozgásszervi megbetegedések sokkal gyakrabban fordulnak elő elhízottaknál, mint egészséges testsúlyú embereknél.

Ebben az időszakban rengeteg téves „fogyókúráról”, hamis információkon alapuló módszerről olvashatunk a médiában és bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy belesétáltunk egy két rossz példába a tudományosság igénye nélkül, ami persze nem vagy csak részleges és időszakos eredményt hozott.

Egy fogyókúránál alapvető hibaforrás lehet, hogy nincs koncepció az étrendben. Személyi edzőként rendszeresen hangsúlyozom a vendégeknek, hogy rendszeres táplálkozás és rendszeres edzés mellett biztos az eredmény, de ha bármelyik veszít a sikerességéből, akkor az eredmény is ennek arányában romlik.

Sokszor előfordul, hogy egy kedves fogyni vágyó odafigyel a táplálkozására, kalóriákban gondolkodik, esetleg kerüli a péksüteményeket, nem tesz a  kávéba cukrot,  de ennél tovább nem lát. Nem tudatosul benne az étrend megtervezésének fontossága, és igazából azt sem tudja, hogy mit, mikor és miből mennyit kellene ennie ahhoz, hogy legalább beinduljon  a fogyás.

Mielőtt bármilyen diétába kezdenénk, a legfontosabb, hogy a kivitelezéshez szükséges információkat begyűjtsük, tudjuk, mit csinálunk, és ezt miért tesszük, különben teljesen felesleges lesz minden erőfeszítés, és még az is előfordulhat, hogy a végeredmény rosszabb lesz, mint a kiindulási állapot.

Ha tartósan szeretnénk fogyni, és éhezés nélkül elérni a célunkat, akkor számolgassunk egy kicsit az elején. Tervezzük meg az étrendet, és helyezzük a hangsúlyt a minőségre. Ne kalóriákban gondolkozzunk, hanem tápanyagokban. Mennyi fehérjére, szénhidrátra és zsírra van szüksége a szervezetnek ahhoz, hogy beinduljon a fogyás. Ugyan számos "csoda" diéta kering az interneten, ami 1 hét alatt lapos hasat, és minimum 5 kg fogyást ígér, de ezek hosszútávon tarthatatlanok, egyoldalúak, amelyek az egészségre is veszélyt jelenthetnek. Amellett, ha egy ilyen előírt "csoda" étrendet kezdünk el követni, hamar szembesülünk a sikertelenséggel, ugyanis nem tudjuk mit, miért csinálunk, mi zajlik a szervezetünkben, így egy idő után biztos, hogy visszatérünk a megszokott, lisztes-cukros, hagyományos táplálkozásunkhoz, a kilók pedig maradnak.

Szánjunk az elején egy kis időt az étrend tervezésre, kérjük szakember véleményét,hogy miért van szüksége a szervezetnek szénhidrátra, fehérjére és zsírra egyaránt, így tudjuk, hogy mit miért csinálunk, és követhetjük, hogy mire hogyan reagál a szervezet, ami a tartós fogyás egyik alapja. 

Sok vendégem érdeklődött a táplálék kiegészítők iránt, ezért úgy gondoltam, megkérem GYÖMÖREI ANITÁT a PROFITNESS SHOP tulajdonosát, segítse munkánkat és adjon felvilágosítást ezekről a termékekről, mibenlétükről és alkalmazási javaslatairól. Ő nap, mint nap követi a termékekről megjelent legújabb kutatási eredményeket, beszámolókat és biztosan tudom, hogy igény esetén mindenkinek a legjobbat fogja javasolni.

Megkérdeztem Anitát szerinte mik azok a termékek, amik ezekben a hónapokban különös figyelmet érdemelnének, Ő a következőket ajánlotta.

Anita elsősorban a zsírégetőkre fektette a hangsúlyt. Elmondta, hogy a TRMOGENIKUS ZSÍRÉGETŐK :

  • hőt termelnek és felgyorsítják az anyagcserét, ezáltal több kalóriát és zsírt égetünk el az adott idő alatt

  • segítenek csökkenteni az energia bevitelt

  • kordába tartják az étvágyat

  • meggátolják bizonyos anyagok felszívódását és raktározását

ClenBurexin


Rendkívüli hatékonyság a bőr alatti zsírrétegek ellen.

A CLENBUREXIN vitaminokból, természetes stimulánsokból és termogenikus hatóanyagokból álló gondosan összeállított formula. A termék megnöveli a zsírokból történő hőtermelést, így intenzív energizáló és zsírégető hatást fejt ki, valamint csökkenti az étvágyat, amivel a legjobb támogatást nyújtja a szervezetnek a túlsúly és a felesleges zsírszövetek elleni küzdelemben. A Clenburexin mind a sportoló vagy aktív életmódot élő, mind a mozgásszegény életmódot folytató embereknek segít a céljaik elérésében.

L-Karnitin 3000

Az L-CARNITINE 3000 egy  folyékony L-karnitint tartalmazó formula, melyre nagyon nagy szükség van a zsírszövetek elégetéséhez; az anyagcsere fokozásához, amely lehetővé teszi a zsírok hatékony szállítását és elégetését az energiaközpontokban. A nagy dózisú L-karnitin tartalma különösen előnyös a sportolók és a karcsúsodni vágyók számára. Az L-3000 CARNITINE javítja az energia-felhasználási folyamatokat, különösen hosszú távú fizikai erőkifejtés során, valamint hatékony segítséget nyújt a zsírszövetek elégetésében.

Diet Control

A Diet Control egy természetes termék, melynek alapja a koreai fenyő (pinus koraiensis) olaja. Ha mindennap használjuk, akkor az a béllel kapcsolatba hozható hormonok, pl. a CCK (kolecisztokinin) és GLP 1 (glukagon-szerű peptid 1) kiválasztásának megnövekedéséhez vezet, melyek a tudományosan igazolt biológiai jelzői a jóllakottságnak. A CCK és GLP1 jóllakottsági jeleket küldenek az agyba, és egy állandó teltségi érzést indukálnak (gátolják a gyomormozgást, a bélmozgást, csökkentik a gyomorsav kiválasztást és eltolják a gyomor kiürülését), melynek eredményeképp csökken az ételfogyasztás, és ez következésképpen csökkenti a felesleges kalória bevitelt. Mivel a termék egy adagja hosszú ideig kitart (legalább 3 óráig), az elnyomott étvággyal csökkentheted az étkezések közötti nassolást, mely katasztrófális hatású a megfelelő testtömeg fenntartásához. A termék különösen hatékony azoknál az egyéneknél, akik nem élnek aktív életet, így az ételekből származó kalória elégetése behatárolt.

Kedves Olvasóközönség, mindenkit arra bíztatok, hogy ha a táplálék kiegészítőkről bármiféle jellegű kérdésük, kételyük merül fel, bátran keressék meg Gyömörei Anitát, a táplálék kiegészítők szakértőjét valamint a stúdió magasan kvalifikált edzői gárdáját. 

Írta: Nagy-Huszár Anikó és Gyömörei Anita

Loading...
Loading...

Íratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről és legjobb ajánlatainkról!




    Értesülj elsők között legfrissebb híreinkről
    és legjobb ajánlatainkról!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!



      A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a info@speed-fit.hu címen.