X-treme Supafit Muscle Plus - folyékony táplálékkiegészítő

SPEEDFIT | 2017.12.04 10:32

A legideálisabb formula az izomépítéshez és az izom megtartásához

11,5g aminosavval!

Elmúltak azok az idők, amikor az aminosavakról azt tartották hogy „mindegy az íze, a lényeg hogy hat”! 

Gyümölcsös kellemes, kissé keserű ízzel. 

Most már nincs több kifogás, hogy az izmaidnak nem azt adod meg amire szüksége van!

11500 mg kiváló minőségű savófehérje-hidrolizátum biztosítja az összes proteinogén aminosavat, és a megfelelő formának köszönhetően szó szerint hajtja a véráramba anélkül, hogy hosszabb ideig maradna az emésztőrendszerben. 

A több mint 3 g L-argininnel - mint körülbelül 225 g csirkemell vagy 100 g földimogyoró - az inkospor® X-TREME SUPAFIT® MUSCLE + ideális edzés előtti hatásfokozó- Pre-Workout Booster. Azok számára, akik szeretik a megfelelő "bedurranást és pörgést" az edzések során.

 

Hidrolizátum- A hidrolizátum kiindulási anyaga a koncentrátum vagy izolátum, melyeket részlegesen lebontanak, így rövidebb peptidláncok keletkeznek. Napjainkban ez a forma a fehérjegyártás abszolút csúcsterméke, felszívódásának gyorsasága és hatékonysága verhetetlen, oldódása kitûnõ, hasznosulása maximális.

 

Proteinogén -A proteinogén aminosavak azon molekulák körét jelöli, melyek részt vesznek a fehérjék felépítésében. Az általánosan előforduló, univerzális proteinogén aminosavak száma 20, melyek mindegyikének van saját nukleinsav kódja, tRNS-e és ligáz enzime.

  •  Vérnyomáscsökkentő L-argininnel
  •  Gyors felszívódású az L-arginin miatt
  •  Jó a magas vérnyomásra
  •  Növelheti a novekedési hormontermelést 

L-arginin- Az arginin egy aminosav, ami a hipofízisben termelődik, tehát mondhatjuk, hogy alapvetően nem esszenciális tápanyag, azonban nagyobb igénybevétel esetén nem biztos, hogy kellő mennyiségben képes a szervezet előállítani, így szükségessé válhat kívülről bevinni a szervezetbe (feltételesen esszenciális), célszerűen táplálék-kiegészítő formájában. Az egyik legfontosabb szerepe a nitrogén-oxid - más néven nitrogén-monoxid, vagy NO -, szintézisben van.