SPEEDFIT Challange (Október)

SPEEDFIT | 2019.10.17 11:43

Megérkezett október és a hűvös idővel együtt meghozta a legújabb kihívás sorozatot a SPEEDFIT-be. Így nem csak fázni nem fogunk, de értékes ajándékok fognak gazdára találni a szórakoztató kihívásoknak köszönhetően.

Amennyiben úgy érzed, hogy képes vagy fölülemelkedni magadon, szereted a megpróbáltatásokat, tesztelni szeretnéd fittségi szintedet vagy hajt a versenyszellem, vágj bele! Egy próbát mindenképpen megér!

Nézzük konkrétan miről is van szó

Ezentúl minden hónapban 3 feladat felkerül a funkcionális teremben lévő SPEEDFIT Eredménytáblára. A 3 gyakorlat különböző fittségi kategóriákat tesztelnek (maximális erő, állóképesség, gyorsaság, robbanékonyság stb.) külön női és férfi kategóriákban. A 3 kihívás tetszés szerint választható, akár 1 vagy akár mind a 3 együtt a legelszántabbaknak. Egyetlen feltétele a kihívás teljesítésének csupán annyi, hogy egy SPEEDFIT edzőnek jelen kell lenni az eredmény hitelesítéséhez és a táblára felíráshoz. Az eredmény mindaddig fent marad a táblán, amíg valaki azt meg nem dönti.

Októberi kihívás:

Hátul guggolás rúddal (1 ismétlés - max. súly): végezheted vállszéles vagy szélesebb terpeszben is, guggolás legmélyebb pontján a combok vízszintesek a talajjal

500m sprint időre (Assault futógépen): a gép beállításában az edző segít

 Burpee (1perc alatt amennyi megy): négyütemű fekvőtámasz, ugráskor karokat fej fölé kell lendíteni, lenti szakasz fekvőtámasz nélkül

Októberi kihívàs jelenlegi àllàsa:

A kihívásokat október utolsó napjáig van lehetőségetek teljesíteni, a táblára felkerült legjobb eredmények tulajdonosait értékes ajándékokkal jutalmazzuk, illetve 1 hónapig fent marad a nevük az eredményjelző táblán. Ne habozz, próbáld ki magad!!!